Mobilize Qi Draadloze Lader

Snel en draadloos uw toestel opladen. Dat kan met de Wireless Qi Charger van Mobilize. Sluit de charger met de USB kabel aan op uw computer of, door middel van uw eigen adapter, een stopcontact. Leg daarna simpelweg uw telefoon op de charging pad en uw toestel begint vanzelf met opladen. Doordat er gebruik is gemaakt van de standaard Qi technologie is hij compatibel met alle toestellen die dit ondersteunen. In de handleiding van uw telefoon leest u of uw toestel geschikt is om op te laden middels de Qi technologie. 

Let op: het is mogelijk dat het gebruik van cases en cover de werking van wireless charging kan verstoren. 

Draadloos opladen met de Qi technologie

Inclusief Micro-USB kabel

Afmetingen: 69 x 69 x 9 mm.

Gewicht: 50 gram

Input: 5V / 2A

Output: 5V / 1-1.5A

€ 29,95
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

  • Verzekerd verzonden met track & trace Verzekerd verzonden met track & trace
  • 14 dagen niet goed, geld terug 14 dagen niet goed, geld terug

Refurbished toestellen zijn gebruikt, maar in prima staat. Het zijn goede modellen, met lichte gebruikerssporen en extra afgeprijsd.
Alle toestellen zijn simlock vrij, voorzien van de laatste software, uitvoerig getest en worden geleverd met 6 maanden garantie en 14 dagen niet goed, geld terug.

Mobilize
MOB-QI-001

Toestellen worden standaard zonder accessoires geleverd. Opladers en andere accessoires zoals hoesje en screenprotectors kun je apart toevoegen aan de winkelwagen. Alle accessoires die wij leveren zijn nieuw.